Over Schrijfwoede

Schrijfwoede is ontstaan vanuit de gedachte dat een liefdevol en eerlijk woord écht raakt, de lezer prikkelt en zo nodig over de streep trekt. Elke tekst komt rechtstreeks uit het hart en is geboren vanuit de gedachte dat de juiste woorden daadwerkelijk iets teweegbrengen.

Zakelijk bloggen en creatieve schrijfsels

Als freelance copywriter en hoogsensitief persoon schrijf ik graag een vlammende uiteenzetting over alles dat mij raakt of triggert. Ik schrijf niet alleen commerciële content zoals zakelijke blogartikelen en website-teksten, maar zoek eveneens naar verdieping via creatieve schrijfsels. Deze vind je onder meer terug bij de blogartikelen op de site van Schrijfwoede. Ik tover dan ook het liefst met woorden de allermooiste creaties. Inmiddels doe ik dit ruim zeven jaar en na het schrijven van ruim 12.000 teksten ben ik nog niet van plan mijn pen neer te leggen.

Maak kennis met Schrijfwoede

Mijn Schrijfwoede-teksten bieden jou een klein inkijkje in mijn leven. Daarnaast bied ik jou als ondernemer een interessante mogelijkheid om klanten te werven voor je bedrijf. Zakelijk bloggen is hier een uitstekend voorbeeld van. Ben je op zoek naar een verhaal of tekst voor jouw site of magazine? Wil je zakelijk bloggen inzetten om je doelgroep te bereiken of wil je mij inhuren als gastblogger? Stuur gerust een berichtje naar info@schrijfwoede.nl. Ik help je graag op weg met pakkende en overtuigende content.