Over Schrijfwoede

Schrijfwoede is ontstaan vanuit de gedachte dat een liefdevol en eerlijk woord écht raakt, de lezer prikkelt en zo nodig over de streep trekt. Elke tekst komt rechtstreeks uit het hart en is geboren vanuit de gedachte dat de juiste woorden daadwerkelijk iets teweegbrengen.

Het gezicht achter Schrijfwoede

Ik ben Johan en als freelance copywriter en hoogsensitief persoon schrijf ik graag een vlammende uiteenzetting over alles dat mij raakt of triggert. Ik schrijf niet alleen commerciële content zoals zakelijke blogartikelen en website-teksten, maar zoek eveneens naar verdieping via creatieve schrijfsels. Deze vind je onder meer terug bij de blogartikelen op de site van Schrijfwoede. Ik tover dan ook het liefst met woorden de allermooiste creaties.

Maak kennis met Schrijfwoede

Mijn Schrijfwoede-teksten bieden jou een klein inkijkje in mijn leven. Ik vind het leuk om te schrijven over zaken die mij raken. Ben je op zoek naar een verhaal of tekst voor jouw site, blog of magazine? Stuur gerust een berichtje naar info@schrijfwoede.nl. Ik ben namelijk ook in te huren als gastblogger.